Bluestep

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...
Bluestep.se är defintivt en av marknadens största aktörer när det gäller att låna pengar med betalningsanmärkning till bostad, såsom eget hus, bostadsrätt eller liknande fastighet.

Givetvis finns det flera villkor och krav som du måste uppfylla för att få låna pengar hos Bluestep, men poängen är att en betalningsanmärkning inte måste innebära ett avslag på din låneansökan. Har du en god ekonomi i övrigt och uppfyller kreditkraven enligt Bluesteps specifikation, så har du chans att låna pengar ändå.

En stor skillnad mellan Bluestep och den ”traditionella banken” är att den sistnämnda oftast är mest intresserad av din betalningshistorik – det vill säga hur din ekonomiska situation har sett ut tidigare. Bluestep är däremot mer intresserade av dina nuvarande ekonomiska förutsättning, och lägger större vikt vid denna faktor när du ansöker om lån.

Du kan även låna pengar till annat än att köpa en bostad. Om du redan äger en bostad kan du belåna denna och följaktligen låna pengar till vad som helst hos Bluestep.se. Läs mer om detta på företagets webbplats.

”Hos de flesta banker görs en standardiserad kreditprövning av alla som söker lån. Om bankens system hittar några ”konstigheter” i kredithistoriken avslås i allmänhet ansökan. Problemet för många är att det finns en hel del saker som enligt bankens system betecknas som konstigt. I och med att vi inte är någon traditionell långivare, ser våra rutiner vid låneansökningar helt annorlunda ut. Vi ställer förstås krav på dig som låntagare, men vi förstår att alla inte har samma bakgrund. Därför sätter vi oss in i din specifika situation och gör en individuell prövning av dina förutsättningar för ett bolån hos oss.”

  • Hemsida:www.bluestep.se
  • Telefon:: 0770-330 107
  • Epost:info@bluestep.se

Fler relaterade sidor: Freedom Finance
Begrepp och uttryck om du inte känner till? Vi förklarar ”låneorden” i vår ordlista.
Du kan även får en hel del matnyttig information i våra vanliga frågor.


Powered by WordPress. Designed by WooThemes