Expresskredit

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (14 röster, snitt: 4,21 av 5)
Loading...
Hos Expresskredit kan du låna upp till tretusen kronor (du måste dock vara återkommande kund för att få låna 2000 kr, respektive 3000 kr) och bli beviljad lån även om du har en betalningsanmärkning.

Enligt information på hemsidan görs en enskild kreditbedömning, och har du, som det uttrycks, ”god ekonomi” i övrigt, så kan du få låna pengar. Vad som är god ekonomi avgörs från fall till fall, men det finns givetvis ett par grundläggande kriterier som måste vara uppfyllda för att du ska kunna bli godkänd. Exempelvis ska du ha uppnått myndig ålder, samt ha ett publikt registrerat mobilnummer (det vill säga ett mobilnummer där du står som betalningsansvarig).

Du kan ansöka om lån hos Expresskredit via sms eller genom att skicka in en ansökning via hemsidan. Mer info om lånevillkor och övrigt finns att läsa på hemsidan.

”På Expresskredit erbjuder vi snabblån & mobillån som inte kräver varken garantier eller borgen av dig som låntagare. Dessa lån kallas även ofta SMS lån då det vanligaste är att man tar denna typ av lån just via SMS. Som kund hos Expresskredit kan du ta ett lån via SMS men det går lika bra att ansöka om ett lån direkt här på webben. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa och tryggaste snabblån. Vi erbjuder dig som privatperson att enkelt låna upp till 3 000 kr. Många av våra kunder använder våra lån till att lösa situationer där man tillfälligt har brist på pengar. Det är viktigt att tänka på att våra mobillån innebär en skuld som måste betalas tillbaka. ”

  • Hemsida:www.expresskredit.se
  • Öppettider:mån-fre, 08-20, lör 10-18
  • Epost:kundtjanst@expresskredit.se
  • Lånebelopp: 1000-3000

Fler relaterade kreditföretag:

Smspengar.nu – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...

På SMSpengar.nu kan du ansöka om lån vilken tid på dygnet som helst, och du får alltid snabba besked och konkurrenskraftiga villkor. Du kan låna upp till fyratusen kronor, och det är möjligt att få sin låneansökan godkänd även om du haft en ansträngd ekonomi tidigare.

Läs mer på SMSpengar.nu

SMSlanaren – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,72 av 5)
Loading...

En enkel, smidig lånetjänst med tydliga villkor och konkurrenskraftig effektiv ränta i branschen för snabblån och mikrolån. Så skulle man kunna beskriva Smslanaren.se. Det är också en lånegivare som inte per automatik avslår din låneansökan om du har en betalningsanmärkning, utan prövar varje ansökan från fall till fall.

Läs mer om Smslanaren.se

Pengos Mikrolån – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (29 röster, snitt: 3,28 av 5)
Loading...

Hos Pengos kan du låna snabbt trots att du har betalningsanmärkning, men givetvis under förutsättning att du uppfyller detta kreditföretags övriga lånekrav. Exakt vilka dessa krav är kan du läsa mer om på Pengos hemsida.

Läs mer på sidan om Pengos.


Powered by WordPress. Designed by WooThemes