Freedomfinance.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (10 röster, snitt: 4,10 av 5)
Loading...
Det hörs på namnet att Freedomfinance.se är ett kreditföretag med en mer vidsynt och okonventionell syn på att låna ut pengar – åtminstone om man jämför med ”gammelbanken”.

En filosofi som inte minst avspeglar sig vad gäller låneförfarandet. Det ska också nämnas att Freedom Finance har en väldigt bred låneportfölj med många olika typer av lån, exempelvis billån och blancolån. Har du en betalningsanmärkning och vill ta ett blancolån så ger Freedomfinance.se dig möjlighet att låna upp till sextiotusen kronor, men du kan även låna mer om du har en så kallad medsökande.

Du kan även ta bolån hos Freedomfinance.se och inte heller i detta avseende så måste en betalningsanmärkning vara ett hinder. Räntan sätts alltid individuellt och anpassad efter dina specifika förutsättningar. Man kan också använda denna kreditgivare för att samla många lån på och ett samma ställe, och på så vis få en lägre total månadskostnad. Mer om detta kan du läsa på företagets webbplats.

”Freedom Finance kan i samarbete med några långivare ge dig möjlighet till att få ett lån trots betalningsanmärkningar. Är du ensam sökande kan du låna upp till 60.000 kr. Har du en medsökande finns möjlighet att låna upp till 100.000 kr. En betalningsanmärkning uppstår när man inte betalt sina skulder i tid. En betalningsanmärkning ligger kvar i kreditupplysningsföretagens register i 3 år vilket gör att dina möjligheter att få ett lån med betalningsanmärkning begränsas under denna tid.”

  • Hemsida:www.freedomfinance.se
  • Telefon:0431-47 47 00
  • Epost:info@freedomfinance.se

Fler relaterade sidor: Bluestep
Begrepp och uttryck om du inte känner till? Vi förklarar ”låneorden” i vår ordlista.
Du kan även får en hel del matnyttig information i våra vanliga frågor.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes