Pengos.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (29 röster, snitt: 3,28 av 5)
Loading...
Hos Pengos kan du låna trots att du har anmärkning, men givetvis under förutsättning att du uppfyller detta kreditföretags övriga lånekrav.

Exakt vilka dessa krav är kan du läsa mer om på Pengos hemsida. Exempelvis måste du vara 18 år fyllda, samt ha en tillräckligt hög fast inkomst som överväger skuldbördan av en betalningsanmärkning.

Pengos använder sig av en så kallad individuell kreditscoring, vilket innebär att de tar hänsyn till flera olika faktorer i din ekonomi i sitt låneförfarande. Viktiga faktorer är exempelvis vilken inkomst du har idag, samt dina aktuella skulder och lån.

Pengos har verkat på marknaden för snabblån och mikrolån sedan 2007, och är registrerad hos Finansinspektionen som finansiellt institut, vilket kort och gott innebär att man följer Finansinspektionens riktlinjer för god kreditgivning.

”Varje låneansökan prövas individuellt och en betalningsanmärkning behöver inte betyda ett nekat lån. Du lånar ansvarsfullt på 3 olika enkla sätt antingen via webbsidan, sms eller via vår mobilApp. Du har pengarna samma dag på kontot om du är minst 18 år samt att du klarar av vår kreditprövning. Vår kreditprövning registreras inte hos UC och ingen annan har tillgång till uppgifterna.”

  • Hemsida: www.pengos.se
  • Öppettider: måndag-fredag: 09.00-20.00, Lördag-Söndag: 10.00-18.00
  • Epost: kundservice@pengos.se
  • Lånebelopp: 500-10000 kr

Fler relaterade kreditföretag:

Enkla smålån hos Expresskredit – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (14 röster, snitt: 4,21 av 5)
Loading...


Hos Expresskredit kan du låna upp till tretusen kronor (du måste dock vara återkommande kund för att få låna 2000 kr, respektive 3000 kr) och bli beviljad lån även om du har en betalningsanmärkning.

Läs mer om Expresskredit

SMSkontanter.se – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (20 röster, snitt: 3,65 av 5)
Loading...

Filosofin bakom Smskontanter.se blir tydlig i credot ”Gör vardagen enklare”, vilket i sammanhanget innebär att man lagt krut på tydliga, snabba mikrolån som är lätta att ansöka om, och få utbetalt snabbt (förutsatt att man uppfyller lånevillkoren förstås).

Läs mer om Smskontanter.se

Kredit356 – snabba besked, bra villkor – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...

Kredit365 är ett etablerat och populärt kreditföretag i branschen för snabblån och mikrolån, som tillika göra en så kallad individuell kreditbedömning, där en anmärkning inte nödvändigtvis behöver innebära att man får avslag på sin låneansökan.

Läs mer på sidan om kredit365


Powered by WordPress. Designed by WooThemes