Smskontanter.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (20 röster, snitt: 3,65 av 5)
Loading...
Filosofin bakom Smskontanter.se blir tydlig i credot ”Gör vardagen enklare”.

Vilket i sammanhanget innebär att man lagt krut på tydliga, snabba mikrolån som är lätta att ansöka om, och få utbetalt snabbt (förutsatt att man uppfyller lånevillkoren förstås). Det är också möjligt att få sitt lån godkänt även om du har betalningsanmärkning.

Smskontanter.se gör nämligen en individuell kreditprovning, och om de finner att din övriga ekonomiska status uppväger att du har en anmärkning – ja, då får du låna pengar ändå! Du kan läsa mer om lånevillkor och förutsättningar på företagets hemsida.

”Affärsidén är mycket enkel vi erbjuder korta minikrediter på mindre belopp. Våra lån beviljas endast myndiga svenska medborgare och vi gör en individuell bedömning av ärendet, Kreditgivaren kontrollerar låntagarens kredituppgifter samt låntagarens personuppgifter. Kreditgivaren gör även andra nödvändiga kontroller, varefter lånebeslutet meddelas direkt på skärmen inom ett par sekunder.”

  • Hemsida:www.smskontanter.se
  • Öppettider:mån-fre: 09-20, lör-sön: 10-18
  • Epost:info@smskontanter.se
  • Lånebelopp: 500-3000

Fler relaterade kreditföretag:

Pengos Mikrolån – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (29 röster, snitt: 3,28 av 5)
Loading...

Hos Pengos kan du låna snabbt trots att du har betalningsanmärkning, men givetvis under förutsättning att du uppfyller detta kreditföretags övriga lånekrav. Exakt vilka dessa krav är kan du läsa mer om på Pengos hemsida.

Läs mer på sidan om Pengos.

Kredit356 – snabba besked, bra villkor – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...

Kredit365 är ett etablerat och populärt kreditföretag i branschen för snabblån och mikrolån, som tillika göra en så kallad individuell kreditbedömning, där en anmärkning inte nödvändigtvis behöver innebära att man får avslag på sin låneansökan.

Läs mer på sidan om kredit365

SMSlanaren – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,72 av 5)
Loading...

En enkel, smidig lånetjänst med tydliga villkor och konkurrenskraftig effektiv ränta i branschen för snabblån och mikrolån. Så skulle man kunna beskriva Smslanaren.se. Det är också en lånegivare som inte per automatik avslår din låneansökan om du har en betalningsanmärkning, utan prövar varje ansökan från fall till fall.

Läs mer om Smslanaren.se


Powered by WordPress. Designed by WooThemes