Smslanaren.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,72 av 5)
Loading...
En enkel, smidig lånetjänst med tydliga villkor och konkurrenskraftig effektiv ränta i branschen för snabblån och mikrolån.

Så skulle man kunna beskriva Smslanaren.se. Det är också en lånegivare som inte per automatik avslår din låneansökan om du har en betalningsanmärkning, utan prövar varje ansökan från fall till fall. Har du en solid och tillräckligt stabil ekonomi i övrigt, kan du alltså få lån hos SMSlanaren trots din tidigare ekonomiska situation. Här kan du låna upp till tretusen, du får svar snabbt, och du kan skicka din ansökan via hemsidan eller SMS. Mer finns att läsa om detta på företagets webbplats.

På hemsidan finns också gott om matnyttiga tips för dig som vill få koll på din ekonomi, spara pengar, men också råd och rön om konsumtion och shopping.

För att bli beviljad ett smslån hos Smslånaren behöver du vara myndig, bo på en fast adress, vara folkbokförd i Sverige och ha en ordnad ekonomi.Du ansöker hos smslånaren genom att skicka in ett sms eller använda vårt webformulär. Är du ny kund ringer vi ett kontrollsamtal till dig, detta samtal kan komma att spelas in. Smslånaren erbjuder smslån på 1000, 2000 och 3000kr.

  • Hemsida:www.smslanaren.se
  • Öppettider:Mån – Fre: 08:00 – 20:00, Lör: 10:00 – 18:00
  • Epost: support@smslanaren.se
  • Lånebelopp: 1000-3000

Fler relaterade kreditföretag

Kredit356 – snabba besked, bra villkor – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...

Kredit365 är ett etablerat och populärt kreditföretag i branschen för snabblån och mikrolån, som tillika göra en så kallad individuell kreditbedömning, där en anmärkning inte nödvändigtvis behöver innebära att man får avslag på sin låneansökan.

Läs mer på sidan om kredit365

SMSkontanter.se – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (20 röster, snitt: 3,65 av 5)
Loading...

Filosofin bakom Smskontanter.se blir tydlig i credot ”Gör vardagen enklare”, vilket i sammanhanget innebär att man lagt krut på tydliga, snabba mikrolån som är lätta att ansöka om, och få utbetalt snabbt (förutsatt att man uppfyller lånevillkoren förstås).

Läs mer om Smskontanter.se

Pengos Mikrolån – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (29 röster, snitt: 3,28 av 5)
Loading...

Hos Pengos kan du låna snabbt trots att du har betalningsanmärkning, men givetvis under förutsättning att du uppfyller detta kreditföretags övriga lånekrav. Exakt vilka dessa krav är kan du läsa mer om på Pengos hemsida.

Läs mer på sidan om Pengos.


Powered by WordPress. Designed by WooThemes