Smspengar.nu

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...
På SMSpengar.nu kan du ansöka om lån vilken tid på dygnet som helst, och du får alltid snabba besked och konkurrenskraftiga villkor.

Du kan låna upp till fyratusen kronor, och det är möjligt att få sin låneansökan godkänd även om du vill låna med betalningsanmärkning. SMSpengar.nu brukar en kreditscoring som bygger på flera olika faktorer i din ekonomi. Lite enkelt kan man säga att din nuvarande ekonomiska situation är viktigare än din dåvarande. Har du en stabil och välstädad ekonomi för närvarande, är det alltså möjligt att låna pengar även trots den där betalningsanmärkningen som fortfarande ligger och skräpar i registret.

Du kan ansöka om lån antingen via telefon, sms eller genom att fylla i ett formulär på hemsidan. Mer uttömmande info finns att läsa på företagets webbplats.

”Vår affärsidé är att erbjuda privatpersoner lån upp till 4 000 kr. Vi erbjuder en säker tjänst med fokus på snabba besked och enkelhet. Hos oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra kunder med att utveckla vår tjänst. Tveka inte att höra av dig till vår kundsupport med synpunkter eller frågor kring vår tjänst.”

  • Hemsida:www.smspengar.nu
  • Öppettider:måndag-fredag 08:00 – 20:00, Lördagar 10:00 – 18:00
  • Epost:support@smspengar.nu
  • Lånebelopp: 1000-4000

Fler relaterade kreditföretag

Kredit356 – snabba besked, bra villkor – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,44 av 5)
Loading...

Kredit365 är ett etablerat och populärt kreditföretag i branschen för snabblån och mikrolån, som tillika göra en så kallad individuell kreditbedömning, där en anmärkning inte nödvändigtvis behöver innebära att man får avslag på sin låneansökan.

Läs mer på sidan om kredit365

SMSlanaren – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 röster, snitt: 3,72 av 5)
Loading...

En enkel, smidig lånetjänst med tydliga villkor och konkurrenskraftig effektiv ränta i branschen för snabblån och mikrolån. Så skulle man kunna beskriva Smslanaren.se. Det är också en lånegivare som inte per automatik avslår din låneansökan om du har en betalningsanmärkning, utan prövar varje ansökan från fall till fall.

Läs mer om Smslanaren.se

Enkla smålån hos Expresskredit – 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (14 röster, snitt: 4,21 av 5)
Loading...


Hos Expresskredit kan du låna upp till tretusen kronor (du måste dock vara återkommande kund för att få låna 2000 kr, respektive 3000 kr) och bli beviljad lån även om du har en betalningsanmärkning.

Läs mer om Expresskredit


Powered by WordPress. Designed by WooThemes